Title:
Engridients: > 1 kg jūros lydekos, gali būti šaldyta, bet ne filė ir ne vandeninga 9-10 morkų tiek pat svogūnų pomidorų padažas druska, pipirai
Preparation: Žuvį pasūdyti, apkepti. Sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūnus, apkepti aliejuje, įdėti pomidorų padažo, pasūdyti, įdėti pipirų. Turi gautis šlapia masė, labiausiai dėl pomidorų padažo, tačiau galima įpilti ir vandens. Į puodą sluoksniuoti daržoves ir žuvį, pradedant ir baigiant daržovėmis. Kepti orkaitėje 180-150 C >1 val., pradedant nuo aukštesnės temperatūros, o paskui ją sumažinant. Morkos neturi svilti prie puodo sienelių. Per vidurį laiko patikrinti, ar nesvyla, jei reikia, dar sumažinti ugnį.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai