Title:
Engridients: Mėsa 600 g 500–600 g kiauliena arba veršiena ir 300 g rūkyta mėsa (pvz., šonkauliukai ar šoninė) Sviestas 2 valg. š. Svogūnai 1 vnt. Kopūstai 1 vnt. nedidelis Vanduo 2 l Morkos 6 vnt. Kaliaropė 1 vnt. arba griežtis,arba ropė Bulvės 6 vnt. Druska 1 žiupsnelis Prieskoniniai žalumynai 1 arbat. š.
Preparation: 1.Kiaulieną ar veršieną supjaustykite didesniais gabalėliais ir apkepkite su sviestu storadugniame puode. 2.Į puodą sudėkite rūkytą mėsą, luptą svogūną ir stambiai pjaustytą kopūstą. Užpilkite vandeniu ir ant mažos ugnies troškinkite 25–30 minučių. Sudėkite pjaustytas morkas, griežtį ir troškinkite dar 10 minučių. 3.Sudėkite luptas ir perpus ar į keturias dalis pjaustytas bulves ir troškinkite dar 20 minučių. Pagardinkite druska ir troškinkite dar 10 minučių, kol visos daržovės bus minkštos. 4.Papuoškite smulkintais žalumynais. Į sultinį galima įdėti laurų lapelių, kvapiųjų ir juodųjų pipirų žirniukų.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai