Title:
Engridients: Na
Preparation: 150 g šokolado (ne mažiau nei 50%) 110 g sviesto (82%) 2 šaukštai kakavos 200 g cukraus 1/4 šaukštelio druskos 3 dideli kiaušiniai 95 g miltų Šokoladą sulaužyti gabaliukais ir sudėti į dubenį kartu su sviestu. Dubenį dėti ant puodo, kuriame verda vanduo, kad šokoladas ir sviestas ištirptų. Į ištirpusią šokolado-sviesto masę dėti kakavą, cukrų, druską ir maišyti. Kiaušinius sudėti po vieną. Galiausiai sudėti miltus. Maišyti šaukštu arba šluotele. Nemaišyti mikseriu, nes nereikia, kad įsimaišytų daug oro. Gautą masę išdėlioti į keksiukų formeles. Kepti 180ºC temperatūroje 20 min. Aš kepiau naudodama orkaitės funkciją „viršus-apačia be vėjelio“. P.S. bandžiau iš šio kiekio kepti ir pyragą (apvali Ø 18 cm forma). Orkaitėje laikyti mažiausiai 35 min.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai