Title:
Engridients: Kugeliui: 2 kg bulvių 4 svogūnai 500 g karštai rūkytos šoninės 500 ml pieno 3 kiaušiniai 2 valgomieji šaukštai miltų druskos Padažui: 50 g sviesto 100 ml grietinės druskos
Preparation: Bulves nuskusti ir sutarkuoti kartu su 2 svogūnais. Keptuvėje apkepinti supjaustytus likusius 2 svogūnus ir šoninę, viską supiltį į bulvių masę. Užvirinti pieną ir juo nuplikyti visą masę. Įmaišyti kiaušinius ir miltus, įdėti druskos (apie 1.5 šaukštelio). Kepimo indą ištepti sviestu, supilti masę. Kepti 20 min 200 C, ir dar 60 min 180 C temperatūros orkaitėje. Patiekti su padažu. Padažui ištirpinti sviestą ir kaitinant sumaišyti su grietine, pasūdyti.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai