Title:
Engridients: 250 g margarino 1,5 st. cukraus 3 v.š. tamsios kakavos 3 v.š.vandens 100 g juodo šokolado 1,5 st. miltų 3 a.š. kepimo miltelių 7 v.š. kefyro 4 tryniai 4 baltymai (atskirai išplakti iki standžių putų) (galima į tešlą įpilti likerio)
Preparation: Margariną,cukrų,kakavą, vandenį ir šokoladą sudedame į puodą ir kai užvirs, verdame 5 minutes, kol masės viršus ims blizgėti. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, supilame į išvirtą masę ir išmaišome. Supilame kefyrą, sudedame kiaušinių trynius ir viską vėl gerai išmaišome. Atsargiai įmaišome išplaktus baltymus. Masę supilame į riebalais pateptą didelę kekso formą arba į keksiukų formeles, ištiestas kepimo popierėliais. Kepame įkaitintoje iki 190-200*C temperatūros orkaitėje, didelį keksą 50-60 min, o keksiukus ~20 min. Tikriname pagaliuku, jei sausas - iškepęs.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai