Title:
Engridients: Kremui 700 gramų braškių 500 gramų kreminės varškės 200 gramų grietinėlės, 35% riebumo 150 gramų cukraus (arba pagal skonį) 100 mililitrų pieno 30 gramų želatinos 1 šaukštelis vanilinio cukraus Pagrindui 200 g sausainiu 120 g sviesto
Preparation: Sutrinkite 200g sausainių iki truinių, sumaišykite su 120 g ištirpinto sviesto, suberkite į torto formą, rankomis paspauskite, kad suformuotumėte pagrindą, ir įdėkite į šaldiklį 10-15min, jog sutvirtėtų. Kremui želatiną užpilti pienu ir palikti išbrinkti apie 20 minučių. Išbrinkusią želatiną ištirpinti virš garų vonelės (atsargiai, neužvirinti!) ir palikti atvėsti. Kreminę varškę lengvai paplakite mikseriu, kad suminkštėtų. Plakdami pamažu, plona srovele supilkite pravėsusią želatiną. Grietinėlę išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Atsargiai įmaišykite į varškę. Ant pagrindo supilkite trečdalį varškės kremo, statmenai išdėliokite pusę braškių. Tada supilkite likusį kremą ir papuoškite likusiomis braškėmis. Tortą palaikykite bent 3-4 valandas šaldytuve, jog sustingtų. Skanaus!
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai