Title:
Engridients: 2 vnt. burokėlių; 2 vnt. bulvių; 450 g konservuotų pupelių; 2 vnt. raugintų agurkų; 1 svogūno; žiupsnelio druskos; žiupsnelio pipirų;
Preparation: Atskiruose puoduose išvirtas bulves ir burokėlius palikite atvėsti. Nulupkite svogūną, jį susmulkinkite kubeliais ir pakepkite įkaitintame aliejuje. Atvėsusias bulves, burokėlius ir raugintus agurkus supjaustykite kubeliais, sudėkite į bendrą dubenį. Ten pat suberkite konservuotas pupeles, atvėsusius kepintus svogūnus. Mišrainę pagardinkite druska ir pipirais.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai